Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 147, 1.9JTDm, y2005+

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А мултиджет 2 ? има ли алфи с него или всички сме само М-Jet ?
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Здравей колега,карал съм доста коли,но в крайна сметка се спрях на Алфа Ромео,кола която караш със сърцето си.Ауди и по специално А3 е доста голяма друсалка,много твърдо окачване,доста проблемно и бързо чупещо се,буземно скъпи части,голям разход на гориво и само докато влезеш в сервиза се разделяш с няколко стотин лева.За двигателя TDI изобщо не искам да коментирам,мини през сервизите и ще видиш основно тези двигатели да се правят.А до колкото за двигателя на Алфа Ромео,заедно с компанията BOSH създават комън рейл системата на дизела и от там и останалите се опитват да копират,кой по добре,кой по лошо.В сервизите всеки майстор ще ти се присмее че си се ориентирал към тях,просто защото почти не са отваряли и правили дизел на Алфа,ако се е случвало,то е заради внесен мърляв автомобил от Европа,а и основно се иска да е познаваш за да поправяш,а повечето майстори дори не си правят труда да прочетат.Така че от към двигател ако е читав,не си мърляв шофьор в поддръжката,проблеми с него няма да имаш.За окачването,едва ли има автомобил който да издържи нашите пътища,така че за всеки проблем си има нормално и не толкова скъпо решение.За мен за дизел не се набутвай с немски TDI,ще си скубеш косата,особено като падне снега,ще се молиш да запали "трактора".А да не забравим основно за какво ползваме колите,да се насладиш на удоволствието от шофирането,а алфата е от малкото коли които носят уникална наслада.Върви бързо,ускорява като бензин без турбо дупка,на немеца е до 2000 оборота,и най вече красива и удобна.Взимай смело и без да се замисляш.

Comment

Първоначално публикувано от seagal Покажи съобщение
        Здравей колега,карал съм доста коли,но в крайна сметка се спрях на Алфа Ромео,кола която караш със сърцето си.Ауди и по специално А3 е доста голяма друсалка,много твърдо окачване,доста проблемно и бързо чупещо се,буземно скъпи части,голям разход на гориво и само докато влезеш в сервиза се разделяш с няколко стотин лева.За двигателя TDI изобщо не искам да коментирам,мини през сервизите и ще видиш основно тези двигатели да се правят.А до колкото за двигателя на Алфа Ромео,заедно с компанията BOSH създават комън рейл системата на дизела и от там и останалите се опитват да копират,кой по добре,кой по лошо.В сервизите всеки майстор ще ти се присмее че си се ориентирал към тях,просто защото почти не са отваряли и правили дизел на Алфа,ако се е случвало,то е заради внесен мърляв автомобил от Европа,а и основно се иска да е познаваш за да поправяш,а повечето майстори дори не си правят труда да прочетат.Така че от към двигател ако е читав,не си мърляв шофьор в поддръжката,проблеми с него няма да имаш.За окачването,едва ли има автомобил който да издържи нашите пътища,така че за всеки проблем си има нормално и не толкова скъпо решение.За мен за дизел не се набутвай с немски TDI,ще си скубеш косата,особено като падне снега,ще се молиш да запали "трактора".А да не забравим основно за какво ползваме колите,да се насладиш на удоволствието от шофирането,а алфата е от малкото коли които носят уникална наслада.Върви бързо,ускорява като бензин без турбо дупка,на немеца е до 2000 оборота,и най вече красива и удобна.Взимай смело и без да се замисляш.
        Благодаря ти за коментара но, не мисля, че всички ТДИ са боклук.
        Имам стара А4 1.9тди 110к.с за 200к км че и повече ако искаш вярвай, но не сме бутнали нищо по него.
        Естествено ако не бройм нормалните неща като ролко масла ремъци и филтри.

Надъхал съм се АЛфа ще е но най вероятно ще търся към септември месец, че в момента нямам много време.
        Харесва ми много като екстериор като цена като година интериора не ме впечетлява кой знае колко но винаги може да се измисли нещо за да се подобри.

Решил съм го тя ще е !!!
        Така, че бъдещ Алфист ще съм както каза колегата Николай

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение

пп - И другото - навъдиха се страшно много А3-ки, а аз мразя да съм еднакъв. В деня, в който стане модерно да караш Алфа, аз най-вероятно ще я сменя. Така беше и с телефоните, когато всички имаха Nokia, имах Самсунг. Сега всеки има Самсунг, аз ползвам LG, това и харесвам на Алфата уникалността и и това, че те отличава от останалите.
        И аз съм така колега, мразя да имам нещо което имат и другите гледам да съм различен хахах ако имат бяло моето е червено че да се отличава...

Comment

Working...
        X